WELKOM BIJ DE DRAAIMOLEN

Een creatief bureau gespecialiseerd in campagnes met video.

IT’S ALL ABOUT YOU!
Storytelling is bij ons key en daarom staat jouw verhaal centraal.
We vertrekken vanuit een concept (story) voor video (telling).
Op deze fundering bouwen we verder aan jouw campagne, met uiteenlopende variaties in content, waarmee jij jouw doelgroep weet te inspireren om in actie te komen.

WAAROM VIDEO?
Elk bedrijf heeft video’s nodig. Met video bouw je aan je merk en stimuleer je het online verkeer om via social media en websites bij jou terecht te komen. Wij doen dit op de professionele manier en zorgen er samen voor dat jij jezelf gaat onderscheiden door het maximale uit je campagne te halen. Zo ga je nieuwe leads genereren die je bedrijf zullen laten groeien.

HOEZO HEBBEN WE HET EIGENLIJK OVER EEN CAMPAGNE?
Omdat blijkt dat met alleen een video de boodschap nog niet blijft hangen. De kracht zit hem in de herhaling. Crossmediaal denken anno 2018 noemen wij dat. Wij denken graag met je mee. Zo kunnen we met onze vakprofessionals en specialisten een totaaloplossing bieden voor ieder marketing en communicatie vraagstuk.

De Draaimolen produceert hoge kwaliteit brandfilms, bedrijfsfilms, instructiefilms, casevideo’s en de nieuwste trends binnen video communicatie. We zijn er voor merken, bedrijven, overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties die via video communicatie een doelgroep willen betrekken en activeren.
Het is vandaag de dag vanzelfsprekend om met video te communiceren op websites, in nieuwsbrieven en op sociale media. Jezelf hierin weten te onderscheiden is de volgende stap. We denken mee en adviseren vanuit een ruime ervaring in filmconcepten om de doelstelling achter iedere videoproductie optimaal te laten slagen.